Sezónní kuchařka s AvantGarde
Špičkový šéfkuchař restaurantu AvantGarde Petr Vlásek nakupuje sezónní suroviny a vaří z nich skvělá jídla. Nechte se inspirovat moderními recepty, které zvládnete uvařit sami.
Počet zhlédnutí: 112 644
Řadit podle:
data vydání
|
počtu zhlédnutí
-
-
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
13 172 zhlédnutí -
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
11 018 zhlédnutí -
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 578 zhlédnutí -
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
11 031 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
11 396 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 096 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 474 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 994 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 362 zhlédnutí
mobilní verze
© 1998–2024 MAFRA, a. s. a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s. IČ: 45313351.